7" LED Ajovalaisin Sarja

7" LED Ajovalaisin Sarja Mukaan lukien kääntymisvalo, Jeep Wrangler JK, TJ, CJ's, serie 7000

135 €
Väri:

Xoffroad LED-valot serie 7000 ovat erittäin suorituskykyisiä 7" pyöreitä valaisimia, joissa on heijastava LED-valotekniikka. Xoffroad 7" LED-ajovalot korvaavat suoraan OEM 7" ajovalot. Tuo aggressiivisempi ilme Jeepillesi. Vaihda tehtaan ajovalot tehokkaisiin ... Lisätietoja

Osa #: XOHL004


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Älä unohda ostaa myös

Kuvaus

Xoffroad LED-valot serie 7000 ovat erittäin suorituskykyisiä 7" pyöreitä valaisimia, joissa on heijastava LED-valotekniikka. Xoffroad 7" LED-ajovalot korvaavat suoraan OEM 7" ajovalot. Tuo aggressiivisempi ilme Jeepillesi. Vaihda tehtaan ajovalot tehokkaisiin LED-valoihin! Nämä LED-ajovalot lisäävät nopeasti näkyvyyttä, mikä parantaa turvallisuutta. Ajovaloissa on H4-pistorasia (EU-mallit). H13-H4-vähennys sisältyy. Helppo asennus: Tämä 7" LED on nopea ja helppo korvaaja varastossa oleville ajovaloille: Plug & Play -asennus tekee tästä 7" LED-valosta nopean ja helpon korvaajan. Ajovalot on varustettu oranssilla LED-valon suorakulmiolla valaisimen keskellä kääntymisvalon merkkivaloa varten. Ajoneuvoissa ei ole tehtaalta saatavia liittimiä ajovalojen suuntavilkkujen liittämiseksi ajovaloihin. Johdotusta on muutettava ja käytettävä esimerkiksi etumerkkien suuntavilkkujen valomerkkejä. Myydään pareittain.

Erittely

  • Halkaisija: 7 inch
  • Lämpötila: 6000K
  • Lampputyyppi: CREE LED (2x)
  • Käyttöjännite: 9-32V DC
  • Pistorasia: H4

Sovellukset

1955-1986 Jeep CJ-5
1997-2006 Jeep Wrangler TJ
2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Voit myös pitää seuraavasta:

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja