LED-työvalosarja

LED-työvalosarja Valonheitin, 45W

-10%
88 €   79 €

Yksi X-offroadin monipuolisimmista ja kompaktimmista valaistusratkaisuista. LED-valojen yhdistelmä spot- ja flood-valoista. Täydellinen kaikkiin sovelluksiin, jotka vaativat laajan valokeilan, mukaan lukien A-pilarit, sumuvalot ja moottoripyöräsovellukset. Lig ... Lisätietoja

Osa #: XOKT005


Espanjan varasto: Loppuunmyyty
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Mitä sarja sisältää?

Älä unohda ostaa myös

Kuvaus

Yksi X-offroadin monipuolisimmista ja kompaktimmista valaistusratkaisuista. LED-valojen yhdistelmä spot- ja flood-valoista. Täydellinen kaikkiin sovelluksiin, jotka vaativat laajan valokeilan, mukaan lukien A-pilarit, sumuvalot ja moottoripyöräsovellukset. Ligts come with 120° raidus of horizontal lighting coverage when used in pairs or when used in the single light applications. Kestävässä vedenpitävässä rakenteessa on IP 67 -luokitus, ja siinä on murtumattomat kirkkaat polykarbonaattilinssit. Jäähdytyslevyn lamellirunkoisissa koteloissa on satiinimusta jauhemaalipinta. Lamput eivät ole laillisia käytettäväksi yleisillä teillä, ja ne on tarkoitettu ainoastaan maastokäyttöön.

Kit sisältää: 2× LED-työvalo Valonheitin

Voit myös pitää seuraavasta:

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja