🔥 11% alennus: Sivuaskelmat 🔥

Katon ja sivuikkunoiden eristyssarja

Katon ja sivuikkunoiden eristyssarja 4 ovi, Harmaa, Jeep Wrangler JK 2011-2018

-10%
233 €   210 €
Väri:

Haluatko eristää Jeep Wrangler JK -kovakattosi? Tutustu upouusi X-Offroad-ikkunoiden eristykseen, jonka ansiosta Wranglerisi lämmitin ja ilmastointilaite toimivat tehokkaasti ja vähentävät samalla tiemelua päivittäisen työmatkan aikana. Nämä ikkunanreunukset k ... Lisätietoja

Osa #: XOKT015


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Saatavilla

Mitä sarja sisältää?

Kuvaus

Haluatko eristää Jeep Wrangler JK -kovakattosi? Tutustu upouusi X-Offroad-ikkunoiden eristykseen, jonka ansiosta Wranglerisi lämmitin ja ilmastointilaite toimivat tehokkaasti ja vähentävät samalla tiemelua päivittäisen työmatkan aikana. Nämä ikkunanreunukset koostuvat kankaasta, jonka sisällä on vaahtomuovia, ja ne antavat Wranglerisi sisätiloille kauniin viimeistellyn ilmeen. Asennetaan tarrakiinnityksellä. Asennuksessa ei tarvita erikoistyökaluja. Voidaan asentaa myös silloin, kun Wranglerin kiintokatto on kiinnitetty. Sopii faceliftin jälkeisiin malleihin 2011-2018. Pakkaus sisältää 4x kovan katon eristyksen ja 2x sivuikkunoiden eristyksen.

Erittely

  • Materiaali: Oxford + EPE

Sovellukset

2011-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja