Aurinkosuoja

Aurinkosuoja Jeep Wrangler JK, TJ, YJ, CJ's

27 €

X-Offroad Sun Shield -aurinkosuojalla pidät viileänä ja pidennät samalla Jeep Wranglerin sisätilojen käyttöikää. Optimaalisen heijastuksen ja eristyksen saavuttamiseksi lämpö- ja UV-säteiden kilpi on valmistettu erityisestä korkean tiheyden vaahtomuovista, jol ... Lisätietoja

Osa #: XOIA027


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Saatavilla

Kuvaus

X-Offroad Sun Shield -aurinkosuojalla pidät viileänä ja pidennät samalla Jeep Wranglerin sisätilojen käyttöikää. Optimaalisen heijastuksen ja eristyksen saavuttamiseksi lämpö- ja UV-säteiden kilpi on valmistettu erityisestä korkean tiheyden vaahtomuovista, jolla on erinomaiset eristysominaisuudet, ja laminoidaan se kahden Mylar-kerroksen väliin. Ulompi kerros on Mylar, jossa on aluminoidut pinnoitteet, jotka heijastavat lähes kaikki UV-säteet. Sisäkerros on pelkkää Mylaria, joka lisää jäykkyyttä ja suojaa keskimmäistä vaahtomuovikerrosta. Helposti kokoontaitettava nopeaa säilytystä varten.

Sovellukset

1955-1986 Jeep CJ-5
1997-2006 Jeep Wrangler TJ
2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
1986-1996 Jeep Wrangler YJ
30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja