LED Peili Sarja

LED Peili Sarja Suuntavalo, Työvalo, Jeep Wrangler JK

154 €

LED-tekniikka on yhä suositumpi autoteollisuudessa. Lähes jokaisessa uudessa autossa on peileissä kääntymisvalo. Valitettavasti Wrangler JK ei tule tehtaalta sen kanssa. Mutta nyt voit muuttaa sen, X-Offroad esittelee uuden peilisarjan, joka sisältää LED-sivum ... Lisätietoja

Osa #: XOLM001


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Saatavilla

Kuvaus

LED-tekniikka on yhä suositumpi autoteollisuudessa. Lähes jokaisessa uudessa autossa on peileissä kääntymisvalo. Valitettavasti Wrangler JK ei tule tehtaalta sen kanssa. Mutta nyt voit muuttaa sen, X-Offroad esittelee uuden peilisarjan, joka sisältää LED-sivumerkit ja kirkkaan valkoiset työvalot. LED-valot ovat mukautettu muotoilu, jossa on 9 kpl X 3W Cree LEDiä. Tämä antaa ohjaimelle yhteensä 27W LED-tehoa, joka tuottaa noin 2400lm. Jokaisessa yksikössä on 45°:n valonheitinkulma, joka optimoi kuljettajan perifeerisen näkyvyyden niin maastossa kuin aavikolla ajellessa. Myydään pareittain.

Sovellukset

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja