LED-keltainen merkkivalo

LED-keltainen merkkivalo 19mm

16 €
Väri:

Auta lisäämään näkyvyyttäsi ympärilläsi oleville asentamalla yksi tai useampi X-Offroadin 19mm LED Amber -merkkivalo. Tämä LED-merkkivalo, jossa on erittäin kirkkaat LEDit, kiinnittää varmasti huomiota hajamielisten kuljettajien huomion päivällä tai yöllä. Täs ... Lisätietoja

Osa #: XOLAM001


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Saatavilla pian

Kuvaus

Auta lisäämään näkyvyyttäsi ympärilläsi oleville asentamalla yksi tai useampi X-Offroadin 19mm LED Amber -merkkivalo. Tämä LED-merkkivalo, jossa on erittäin kirkkaat LEDit, kiinnittää varmasti huomiota hajamielisten kuljettajien huomion päivällä tai yöllä. Tässä merkkivalossa on ruskeankeltainen polykarbonaattilinssi, jossa on silikonikumiholkki, joka estää likaa ja kosteutta vahingoittamasta uusinta LED-elektroniikkaa. Tämä X-Offroadin 19 mm:n LED-merkkivalo on suunniteltu suoraviivaiseksi asennukseksi, ja se voidaan asentaa sinne, missä sitä tarvitset. Tämä merkkivalo toimitetaan pienellä pigtail-liittimellä, joka vaatii pienen johdotuksen toimiakseen. Myydään pareittain.

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja