Takarenkaan infrapunakamera

Takarenkaan infrapunakamera Vedenpitävä

96 €
Väri:

Laajenna näkökenttääsi asentamalla tämä X-Offroad-takarenkaan infrapunakamera jälkiasennusnäyttöön Jeep Wrangleriin. Tämän kamerasarjan asentaminen ajoneuvoosi mahdollistaa paremman navigoinnin erityisesti ahtaissa paikoissa ja kaltevissa manöövereissä ja vähe ... Lisätietoja

Osa #: XOBIC001


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Kuvaus

Laajenna näkökenttääsi asentamalla tämä X-Offroad-takarenkaan infrapunakamera jälkiasennusnäyttöön Jeep Wrangleriin. Tämän kamerasarjan asentaminen ajoneuvoosi mahdollistaa paremman navigoinnin erityisesti ahtaissa paikoissa ja kaltevissa manöövereissä ja vähentää samalla onnettomuusriskiä. Tämän sarjan mukana toimitetaan säädettävä kamerakannatin, joka on yhteensopiva lähes minkä tahansa pyörän, myös vararenkaan, kanssa. Tässä kamerassa on laadukas CMOS-kamera, joka on suunniteltu laajennettua näkökenttää varten. Kamera on suljettu säänkestävään koteloon, jossa on IP68-luokitus ja huurtumaton linssi, joka suojaa sitä säältä. Tämä X-Offroad-takarenkaan infrapunakamera kiinnitetään renkaaseen ja liitetään ajoneuvosi tehdasjohtojärjestelmään. Siinä on komposiittiliitäntä (RCA) videotulon näyttöön, ja se on yhteensopiva ajoneuvojen kanssa, joissa käytetään jälkiasennusnäyttöä.

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja