LED-säleikön sisäkkeet

LED-säleikön sisäkkeet Musta, reiätön, Jeep Wrangler JK

179 €
Väri:

X-Offroad LED-säleikön sisäkappaleissa yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö ja toiminnallisuus edulliseen hintaan. Kukin led-säleikkövalo on suunniteltu 108 kpl kirkkailla LED-siruilla. Säleikön sisäkappaleissa ei ole reikää lukolle. Säleikön sisäkappaleissa on pyöris ... Lisätietoja

Osa #: XOEA275


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Kuvaus

X-Offroad LED-säleikön sisäkappaleissa yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö ja toiminnallisuus edulliseen hintaan. Kukin led-säleikkövalo on suunniteltu 108 kpl kirkkailla LED-siruilla. Säleikön sisäkappaleissa ei ole reikää lukolle. Säleikön sisäkappaleissa on pyöristetty reikäleikkaus. Ei vaadi poraamista tai leikkaamista. Käytä mukana toimitettuja 3M-teippejä sen kiinnittämiseen grilliin. X-Offroad-säleikön sisäkkeitä on saatavana myös muilla leikkauksilla ja lukitusreiällä tai ilman. Ei ole tarkoitettu käytettäväksi 2016/2018 Wrangler Sahara- tai 2017/2018 Rubicon-, Hard Rock- tai Back Country Edition -versioissa, joissa on tehdasvalmisteiset grillikotelot. Sisältää johdotuksen ja hihnat.

Sovellukset

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Voit myös pitää seuraavasta:

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja