Välikappaleen nostosarja

Välikappaleen nostosarja Edessä, 2.5", Jeep Gladiator JT

259 €

Maastossa liikkuminen voi olla vaikeaa Gladiatorin vakiojousitukselle, ja siksi tarvitset korotussarjan, joka on suunniteltu erityisesti ulkoilmaan. X-Offroad 2.5" Suspension Front Lift Kit on se, mitä tarvitset, jotta voit voittaa esteet maastossa ja maastoss ... Lisätietoja

Osa #: XOLK010


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Kuvaus

Maastossa liikkuminen voi olla vaikeaa Gladiatorin vakiojousitukselle, ja siksi tarvitset korotussarjan, joka on suunniteltu erityisesti ulkoilmaan. X-Offroad 2.5" Suspension Front Lift Kit on se, mitä tarvitset, jotta voit voittaa esteet maastossa ja maastossa. 2,5 tuuman (64 mm) korotuksen ansiosta tähän sarjaan mahtuu jopa 35 tuuman renkaat. Pakkaus sisältää: Etukierrejousen välikappaleet, iskunsiirtokannattimet, heilahdustangon päätylenkit, laitteisto. X-Offroad Lift Kit asennetaan ilman hitsausta tai leikkaamista, joten se on pulttikiinnitteinen sarja. Tarvitaan vain pientä porausta. Ammattilaisen suorittamaa asennusta kuitenkin suositellaan.

Sovellukset

2019-2029 Jeep Gladiator JT
30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja