🔥 11% alennus: Sivuaskelmat 🔥

Säleikön sisäkkeet

Säleikön sisäkkeet Kromi, Hunajakenno, Reiällä, Jeep Wrangler JK

79 €
Väri:

X-Offroad-säleikön sisäkappaleissa yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö ja toiminnallisuus hyvään hintaan. Säleikön sisäkappaleissa on reikä lukitusta varten. Säleikön sisäkkeet on varustettu hunajakennoleikkauksella ja kromipinnoitteella. Ei vaadi poraamista tai leik ... Lisätietoja

Osa #: XOEA073


Espanjan varasto: Loppuunmyyty
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Kuvaus

X-Offroad-säleikön sisäkappaleissa yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö ja toiminnallisuus hyvään hintaan. Säleikön sisäkappaleissa on reikä lukitusta varten. Säleikön sisäkkeet on varustettu hunajakennoleikkauksella ja kromipinnoitteella. Ei vaadi poraamista tai leikkaamista. Käytä mukana toimitettuja 3M-teippejä sen kiinnittämiseen grilliin. X-Offroad-säleikön sisäkkeitä on saatavana myös muilla leikkauksilla ja lukitusreiällä tai ilman. Ei ole tarkoitettu käytettäväksi 2016/2018 Wrangler Sahara- tai 2017/2018 Rubicon-, Hard Rock- tai Back Country Edition -versioissa, joissa on tehdasvalmisteiset grillikotelot. Kromituotteita on käsiteltävä säännöllisesti kromisuojalla.

Sovellukset

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Voit myös pitää seuraavasta:

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja