🔥 11% alennus: Sivuaskelmat 🔥

LED-työvalo

LED-työvalo Spotti + Valonheitin, 60W

13,32 €

Korkean suorituskyvyn valaistusjärjestelmien seuraava sukupolvi on saapunut. LED-valojen yhdistelmä spot- ja flood-valoista. Valaisusäde 170° tulva-LEDeillä ja 30° spot-LEDeillä. Yksi tehokkaimmista LED-valoistamme, jonka kompaktissa rakenteessa on 10 tulva-LE ... Lisätietoja

Osa #: XOAL001


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Saatavilla

Älä unohda ostaa myös

🔥 Ole valpas ja osta fiksusti! 🔥

Kuvaus

Korkean suorituskyvyn valaistusjärjestelmien seuraava sukupolvi on saapunut. LED-valojen yhdistelmä spot- ja flood-valoista. Valaisusäde 170° tulva-LEDeillä ja 30° spot-LEDeillä. Yksi tehokkaimmista LED-valoistamme, jonka kompaktissa rakenteessa on 10 tulva-LEDiä ja 10 spot-LEDiä. Kestävässä vedenpitävässä rakenteessa on IP 67 -luokitus, ja siinä on murtumattomat kirkkaat polykarbonaattilinssit. Jäähdytyslevyn lamellirunkoisissa koteloissa on satiinimusta jauhemaalipinta. Lamput eivät ole laillisia käytettäväksi yleisillä teillä, ja ne on tarkoitettu ainoastaan maastokäyttöön. Myydään yksitellen.

Voit myös pitää seuraavasta:

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja