🔥 11% alennus: Sivuaskelmat 🔥

Poistaa naarmut

Poistaa naarmut VENOX, 180 g

9,99 €
(5,55 € / 100 g)

K2 VENOX tasoittaa ja kiillottaa maalipinnan ja poistaa naarmut, jolloin se näyttää kuin uudelta. Auringonsäteet taittuvat maalin epätasaisuuksiin ja korostavat kaikkia vikoja, erityisesti kirkkaina päivinä. Siksi olemme luoneet K2 VENOX -maidon, jonka innovat ... Lisätietoja

Osa #: G050


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Kuvaus

K2 VENOX tasoittaa ja kiillottaa maalipinnan ja poistaa naarmut, jolloin se näyttää kuin uudelta. Auringonsäteet taittuvat maalin epätasaisuuksiin ja korostavat kaikkia vikoja, erityisesti kirkkaina päivinä. Siksi olemme luoneet K2 VENOX -maidon, jonka innovatiivisen koostumuksen ansiosta maalin alkuperäinen kirkkaus palautuu ja naarmut poistuvat jopa useiden autonpesujen jälkeen. K2 VENOX-maito poistaa maalin naarmut pysyvästi sen sijaan, että ne pehmentäisivät ne väliaikaisesti. Naarmut eivät palaudu edes useiden pesujen jälkeen. K2 VENOX soveltuu sekä manuaaliseen että mekaaniseen käyttöön.

Erittely

  • Täytä paino: 180 g

Voit myös pitää seuraavasta:

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja