🔥 11% alennus: Sivuaskelmat 🔥

Ultimate Lattiamatot

Ultimate Lattiamatot 2 Ovi, Edessä, Takana, Jeep Wrangler Unlimited JK

96 €
Väri:

Nämä Ultimate X-Offroad -lattiapehmusteet sopivat täydellisesti ympärivuotiseen suojaukseen, ja ne on valmistettu ylivoimaisesta materiaalista, joka päihittää halvemmat pehmusteet ääriolosuhteissa. Korkeat 8 mm:n kulutuspinnat minimoivat liukastumisen, kun taa ... Lisätietoja

Osa #: XOIA046


Espanjan varasto: Saatavilla pian
Tšekin varasto: Saatavilla pian

Kuvaus

Nämä Ultimate X-Offroad -lattiapehmusteet sopivat täydellisesti ympärivuotiseen suojaukseen, ja ne on valmistettu ylivoimaisesta materiaalista, joka päihittää halvemmat pehmusteet ääriolosuhteissa. Korkeat 8 mm:n kulutuspinnat minimoivat liukastumisen, kun taas korotetun reunan huuli pidättää jopa 40 nestettä enemmän ja auttaa kanavoimaan mudan pois kengistä. Ultimate Liners -suojalevyt noudattavat lattiakaivon tarkkoja ääriviivoja ja istuvat kuin hansikas, ja niissä on ainutlaatuinen kulutuspintakuvio. X-Offroad-vuorissa on myös nastoitettu pohja ja mattokoukku, joka pitää ne turvallisesti paikoillaan ja on helppo irrottaa puhdistusta varten.

Sovellukset

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Voit myös pitää seuraavasta:

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja