🌞 Summer Sale / 15-18% alennus 🌞

Keulaton yläosa

Keulaton yläosa 4 ovi, Musta, Fastback, Suntop

949 €
Väri:

SUNTOPin uusi FASTBACK-pehmustekatto Jeep Wrangler JK 4 ovelle on nimeltään ULTIMATE, koska se on lopullinen ratkaisu Jeep Wrangler JK:lle. Kaikki yhdessä, sinun ei tarvitse ostaa tai asentaa mitään ylimääräisiä komponentteja. Paketti sisältää katon, fastback- ... Lisätietoja

Osa #: XOST008
Suntop


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Kuvaus

SUNTOPin uusi FASTBACK-pehmustekatto Jeep Wrangler JK 4 ovelle on nimeltään ULTIMATE, koska se on lopullinen ratkaisu Jeep Wrangler JK:lle. Kaikki yhdessä, sinun ei tarvitse ostaa tai asentaa mitään ylimääräisiä komponentteja. Paketti sisältää katon, fastback-taka- ja sivuikkunat, ovien kehykset ja tarvikkeet. ULTIMATE Soft Top tarjoaa erilaisia tyyliyhdistelmiä auton täydellisestä peittämisestä aina täysin avoimeen tilaan asti. Ilman ylimääräistä tukikehystä, istuu suoraan telinetangon päälle. Uusi täysin vedenpitävä denim-kangas takaa maksimaalisen säänkestävyyden ja joustavuuden. Mukana sävytetyt ikkunat. Laadukkaan denim-materiaalin ansiosta voit taittaa sen niin monta kertaa kuin haluat, ja se vie hyvin vähän tilaa tavaratilassa.

Erittely

  • Väri: Black
  • Materiaali: Denim

Sovellukset

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Voit myös pitää seuraavasta:

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja