🌞 Summer Sale / 15-18% alennus 🌞

Ranta Bikini Top

Ranta Bikini Top Punainen, 5 Sakaran Tähti, 4 ovi, Jeep Wrangler JK

-15%
72 €   61 €
Väri:

Etsitkö nopeaa ja helppoa ratkaisua, joka pitää auringon poissa ja päästää tuulen sisään? X-Offroad-bikinitopit ovat helposti päälle ja pois vedettävä, kestävä ja raskas näyttö, jota ei tarvitse irrottaa kovan tai pehmeän katon asentamiseksi. Suunniteltu poist ... Lisätietoja

Osa #: XOST012


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Kuvaus

Etsitkö nopeaa ja helppoa ratkaisua, joka pitää auringon poissa ja päästää tuulen sisään? X-Offroad-bikinitopit ovat helposti päälle ja pois vedettävä, kestävä ja raskas näyttö, jota ei tarvitse irrottaa kovan tai pehmeän katon asentamiseksi. Suunniteltu poistamaan häikäisyä ja pitämään 70 % haitallisista UV-säteistä poissa samalla kun se mahdollistaa ajamisen ulkona. X-Offroadin bikinitoppi tarjoaa erinomaisen suojan auringon säteiden voimakkuudelta ilman erillistä tuulilasin otsikkoa. Valmistettu kestävästä mustasta kankaasta. Viileä viisisakarainen valkoinen tähti painettu kankaalle. Asennuksessa ei tarvita erikoistyökaluja.

Erittely

  • Materiaali: Polyester

Sovellukset

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Voit myös pitää seuraavasta:

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja