🌞 Summer Sale / 15-18% alennus 🌞

Ranta Bikini Top

Ranta Bikini Top Musta, Kallo, 2 Ovi, Jeep Wrangler JK

-15%
85 €   72 €
Väri:

Etsitkö nopeaa ja helppoa ratkaisua, joka pitää auringon poissa ja päästää tuulen sisään? X-Offroad-bikinitopit ovat helposti päälle ja pois vedettävä, kestävä ja raskas näyttö, jota ei tarvitse irrottaa kovan tai pehmeän katon asentamiseksi. Suunniteltu poist ... Lisätietoja

Osa #: XOST017


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Saatavilla

Kuvaus

Etsitkö nopeaa ja helppoa ratkaisua, joka pitää auringon poissa ja päästää tuulen sisään? X-Offroad-bikinitopit ovat helposti päälle ja pois vedettävä, kestävä ja raskas näyttö, jota ei tarvitse irrottaa kovan tai pehmeän katon asentamiseksi. Suunniteltu poistamaan häikäisyä ja pitämään 70 % haitallisista UV-säteistä poissa samalla kun se mahdollistaa ajamisen ulkona. X-Offroadin bikinitoppi tarjoaa erinomaisen suojan auringon säteiden voimakkuudelta ilman erillistä tuulilasin otsikkoa. Valmistettu kestävästä mustasta kankaasta. Viisi valkoista tähteä, jotka on painettu fabicille. Asennuksessa ei tarvita erikoistyökaluja.

Erittely

  • Materiaali: Polyester

Sovellukset

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Voit myös pitää seuraavasta:

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja