🌞 Summer Sale / 15-18% alennus 🌞

LED Neliövalot Sarja

LED Neliövalot Sarja Jeep Cherokee XJ, Wrangler YJ, serie 4000

-15%
185 €   157 €
Väri:

X-Offroad esittelee upouuden LED-valosarjan 4000 - suorituskykyiset 5x7" neliön muotoiset ajovalot, joissa on projektiotekniikka. LED-valot tuottavat 50 % enemmän valoa lähivaloissa ja 55 % enemmän valoa kaukovaloissa kuin tehdasvalot. Vaihda tehtaan ajovalot ... Lisätietoja

Osa #: XOHL020


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Kuvaus

X-Offroad esittelee upouuden LED-valosarjan 4000 - suorituskykyiset 5x7" neliön muotoiset ajovalot, joissa on projektiotekniikka. LED-valot tuottavat 50 % enemmän valoa lähivaloissa ja 55 % enemmän valoa kaukovaloissa kuin tehdasvalot. Vaihda tehtaan ajovalot tehokkaisiin LED-valoihin! Tämä ajovalosarja tarjoaa erinomaisen näkyvyyden, äärimmäisen kestävyyden ja vertaansa vailla olevan suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden. LED-ajovalot korvaavat suoraan tehtaan ajovalot. X-Offroad -valot on suunniteltu maastoharrastajille, jotka vaativat parasta. Helppo asennus: LED-valot ovat nopea ja helppo korvaaja varastossa oleville ajovaloille: Plug & Play -asennus tekee tästä LED-valosta nopean ja helpon korvaajan. Huomautus: Jeep Wrangler YJ varmista, että sinulla on sama koko, tämä on isompi versio YJ-ajovaloista. Myydään pareittain.

Erittely

  • Teho Korkea: 85W
  • Teho Alhainen: 45W
  • Keskimääräinen luminanssi (korkea): 6500LM
  • Merkit: DOT SAE, E9
  • Pistorasia: H4

Sovellukset

1984-2001 Jeep Cherokee XJ
1987-1995 Jeep Wrangler YJ

Voit myös pitää seuraavasta:

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja