🌞 Summer Sale / 15-18% alennus 🌞

Kytkinkotelo

Kytkinkotelo 6 kytkintä, Volttimittari, Jeep Wrangler JK

-15%
294 €   249 €
Väri:

Jeep tarjoaa lähes rajattoman määrän muutoksia, mitä voit kuvitella. Mutta jokaista muutosta, joka tarvitsee virtalähdettä, on valvottava. Siksi X-Offroad esittelee erilaisia keinukytkinjärjestelmiä erilaisiin Jeep-ajoneuvoihin. Tämä on all-in-one-sarja, joka ... Lisätietoja

Osa #: XORS004


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Saatavilla

Kuvaus

Jeep tarjoaa lähes rajattoman määrän muutoksia, mitä voit kuvitella. Mutta jokaista muutosta, joka tarvitsee virtalähdettä, on valvottava. Siksi X-Offroad esittelee erilaisia keinukytkinjärjestelmiä erilaisiin Jeep-ajoneuvoihin. Tämä on all-in-one-sarja, joka sisältää kytkinkotelon teräskotelossa, joka on asennettu tuulilasin yläosaan, releet ja sulakkeet teräsrungossa sekä täydellisen johdotuksen. Tämän tuotteen kanssa sinun ei tarvitse ostaa ylimääräisiä johdotuksia esim. lisävaloja, LED-valokannattimia jne. varten, koska kaikki sulakkeet ja releet sisältyvät ohjauslaatikkoon. Paneelissa on valaistut kytkimet.

Erittely

  • Leveys: 180 milimeter
  • Korkeus: 110 milimeter

Sovellukset

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja