LED-työvalosarja

LED-työvalosarja Valonheitin, 72W

-39%
38 €   23 €

Yksi X-offroadin monipuolisimmista ja kompaktimmista valaistusratkaisuista. Täydellinen kaikkiin sovelluksiin, jotka vaativat laajan valokeilan, mukaan lukien A-pilarit, sumuvalot ja moottoripyöräsovellukset. Valaisimissa on 180° vaakasuuntainen valaistuksen k ... Lisätietoja

Osa #: XOKT089


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Mitä sarja sisältää?

Kuvaus

Yksi X-offroadin monipuolisimmista ja kompaktimmista valaistusratkaisuista. Täydellinen kaikkiin sovelluksiin, jotka vaativat laajan valokeilan, mukaan lukien A-pilarit, sumuvalot ja moottoripyöräsovellukset. Valaisimissa on 180° vaakasuuntainen valaistuksen kattavuus, kun niitä käytetään pareittain tai kun niitä käytetään yksittäisissä valaisinsovelluksissa. Kestävässä vedenpitävässä rakenteessa on IP 67 -luokitus, ja siinä on murtumattomat kirkkaat polykarbonaattilinssit. Jäähdytyslevyn lamellirunkoisissa koteloissa on satiinimusta jauhemaalipinta. Lamput eivät ole laillisia käytettäväksi yleisillä teillä, ja ne on tarkoitettu ainoastaan maastokäyttöön.

Kit sisältää: 2× LED-työvalo Valonheitin

Voit myös pitää seuraavasta:

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja