🔥 11% alennus: Sivuaskelmat 🔥

LED Lisävalo

LED Lisävalo Neljä riviä, Aerodynaaminen, M2, 22"

245 €
Väri:

X-Offroad esittelee uusimman maagisen M2-sarjan aerodynaamisen LED-valopalkin, jossa on ainutlaatuinen Streamline ArcMask Design. Toisin kuin tavalliset valopalkit tuottavat ärsyttävää tuulen melua, Magical M2 vähentää merkittävästi tuulen ääniä ja vetoa ajon ... Lisätietoja

Osa #: XOAL052


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Kuvaus

X-Offroad esittelee uusimman maagisen M2-sarjan aerodynaamisen LED-valopalkin, jossa on ainutlaatuinen Streamline ArcMask Design. Toisin kuin tavalliset valopalkit tuottavat ärsyttävää tuulen melua, Magical M2 vähentää merkittävästi tuulen ääniä ja vetoa ajon aikana. Ehdottoman kehittynyt tuulensuoja ja melunvaimennin. Varustettu ylivoimaisilla led-siruilla, jotka takaavat terävyyden, kirkkauden ja vakauden. Optinen linssisuunnittelu ja täydellinen yhdistelmäsäde laajemman näkymäalueen ja pidemmän valaistusetäisyyden saavuttamiseksi kuin tavalliset heijastinvalot. Nauti ajamisesta ja pysy turvassa. Lisäksi nelirivinen led-helmisuunnittelu tuottaa enemmän kirkkautta ja tehokkaampaa sädekuviota. Vedenpitävä silikonityyny lisää vedenkestävyyttä. Kaksinkertainen suojaus IP67-vedenpitävästä nopeudesta ja sinetöidyt pultit parantavat tiivistystä, tällä valopalkilla on erinomainen vedenpitävä, pölytiivis, järistyksenkestävä suorituskyky. Mukana tulevat kiinnitystarvikkeet. Kaikki johdotukset ja kytkimet mukana.

Erittely

  • Vedenpitävyys: IP65
  • LED-tyyppi: Combo
  • Kotelon materiaali: Aluminum
  • Kotelon väri: Black
  • Pituus: 22 inch
  • Elinikäinen: 50000h
  • Luminanssi: 6300LM
  • Väri: 6000~6500K

Voit myös pitää seuraavasta:

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja