🔥 11% alennus: Sivuaskelmat 🔥

LED Neliövalot Sarja

LED Neliövalot Sarja Jeep Cherokee XJ, Wrangler YJ, serie 1000

119 €
Väri:

Xoffroad LED lights serie 1000 are a high performance 5x7" square headlamps. Vaihda tehtaan ajovalot tehokkaisiin LED-valoihin! Tuo aggressiivisempi ilme Jeepillesi. Laadukkaassa kotelossa on paremmat vedenpitävät ja tärinänkestävät ominaisuudet. LED-ajovalot ... Lisätietoja

Osa #: XOHL007


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Saatavilla

Kuvaus

Xoffroad LED lights serie 1000 are a high performance 5x7" square headlamps. Vaihda tehtaan ajovalot tehokkaisiin LED-valoihin! Tuo aggressiivisempi ilme Jeepillesi. Laadukkaassa kotelossa on paremmat vedenpitävät ja tärinänkestävät ominaisuudet. LED-ajovalot korvaavat suoraan tehtaan ajovalot. Helppo asennus: LED-valot ovat nopea ja helppo korvaaja varastossa oleville ajovaloille: Plug & Play -asennus tekee tästä LED-valosta nopean ja helpon korvaajan. Vedenpitävä IP67 ja korroosionesto, se kestää pahinta säätä, kuten sademyrskyä tai sumuista päivää, mikä antaa sinulle selkeän näkyvyyden kaikissa sääolosuhteissa. Valo on pehmeämpi häikäisyn estämiseksi ja turvallisuuden lisäämiseksi ajon aikana. Huomautus: Jeep Wrangler YJ:n osalta varmista, että sinulla on sama koko, tämä on isompi versio YJ-ajovaloista. Myydään pareittain.

Erittely

  • Mitat: 5 inch
  • Teho Korkea: 35W
  • Teho Alhainen: 20W
  • Keskimääräinen luminanssi (korkea): 3700LM
  • Keskimääräinen luminanssi (matala): 1800LM
  • Käyttöjännite: 10-30V DC
  • Pistorasia: H4

Sovellukset

1984-2001 Jeep Cherokee XJ
1987-1995 Jeep Wrangler YJ

Voit myös pitää seuraavasta:

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja