ūüĒ• 11% alennus: Sivuaskelmat ūüĒ•

Moottorin puhdistusaine

Moottorin puhdistusaine AKRA, 770 ml

4,99¬†‚ā¨
(6,48¬†‚ā¨ / 100 g)

K2 AKRA on poikkeuksellisen tehokas tuote moottorien, lattioiden ja monien muiden pintojen pesuun. K2 AKRA -tuotteen erityisesti suunniteltu koostumus sisältää ympäristöystävällisen tehokkaiden pinta-aktiivisten aineiden seoksen, johon on lisätty aktiivisia na ... Lisätietoja

Osa #: K177


Espanjan varasto: Loppuunmyyty
TŇ°ekin varasto: Loppuunmyyty

Kuvaus

K2 AKRA on poikkeuksellisen tehokas tuote moottorien, lattioiden ja monien muiden pintojen pesuun. K2 AKRA -tuotteen erityisesti suunniteltu koostumus sisältää ympäristöystävällisen tehokkaiden pinta-aktiivisten aineiden seoksen, johon on lisätty aktiivisia nanohiukkasia. Ne auttavat pesuprosessissa jopa kaikkein likaisimpien pintojen pesussa, jotta moottori voi jälleen näyttää uudenveroiselta. Ei vahingoita maalia eikä kumitiivisteitä ja suojaa metalleja korroosiolta. Biologisesti hajoava 14 päivän kuluessa (94 %). Täyttää haihtuvien orgaanisten yhdisteiden pitoisuutta (VOC) koskevat uudet vaatimukset.

Erittely

  • T√§yt√§ paino: 77 g

Voit myös pitää seuraavasta:

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etk√∂ pid√§ tuotteesta? V√§√§r√§ tuotevalinta? Ei ongelmaa! T√§m√§n tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tŇ°ekkil√§iseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja