🌞 Summer Sale / 15-18% alennus 🌞

Nopea yksityiskohta

Nopea yksityiskohta SPECTRUM, 700 ml

17 €
(24,29 € / L)

K2 SPECTRUM on ainutlaatuinen nestemäinen vaha, joka on luotu uusimpien teknologisten saavutusten pohjalta. Sen ansiosta voit vaivatta vahata auton maalin ja antaa sille syvän kiiltävän kiillon. Riittää, että suihkuttelet pinnan ja pyyhit sen jälkeen, etkä odo ... Lisätietoja

Osa #: G020


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Kuvaus

K2 SPECTRUM on ainutlaatuinen nestemäinen vaha, joka on luotu uusimpien teknologisten saavutusten pohjalta. Sen ansiosta voit vaivatta vahata auton maalin ja antaa sille syvän kiiltävän kiillon. Riittää, että suihkuttelet pinnan ja pyyhit sen jälkeen, etkä odota vahan kuivumista. K2 SPECTRUM voidaan kiillottaa helposti eikä se jätä valkoisia raitoja. Erinomainen kaikille maalityypeille. Sitä voidaan käyttää lämpimällä pinnalla. Sillä on tuhansia sovelluksia. Se sopii erinomaisesti muovien, valojen, kojelautojen, kromattujen ja kumisten osien, renkaiden, nahan ja ikkunoiden uusimiseen. Sen valtavia ominaisuuksia voidaan käyttää myös kotona tai toimistossa huonekalujen, ikkunoiden, muovien, LCD-näyttöjen, lasien jne. suojaamiseen. Siinä on miellyttävä tuoksu, jonka komponentit säilyttävät raikkaan tuoksun.

Erittely

  • Koko: 0.70 L

Voit myös pitää seuraavasta:

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja