Täydellinen Cargo Top

Täydellinen Cargo Top 4 ovi, Musta, Suntop

949 €
Väri:

SUNTOPin uusi CARGO Soft top Jeep Wrangler JK 4 ovelle on nimeltään ULTIMATE, koska se on lopullinen ratkaisu Jeep Wrangler JK:lle. Paketti sisältää katon, pickup-tyylisen tavaratilan kannen, ovien kehykset ja tarvikkeet. Kaikki yhdessä, sinun ei tarvitse osta ... Lisätietoja

Osa #: XOCC003
Suntop


Espanjan varasto: Loppuunmyyty
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Kuvaus

SUNTOPin uusi CARGO Soft top Jeep Wrangler JK 4 ovelle on nimeltään ULTIMATE, koska se on lopullinen ratkaisu Jeep Wrangler JK:lle. Paketti sisältää katon, pickup-tyylisen tavaratilan kannen, ovien kehykset ja tarvikkeet. Kaikki yhdessä, sinun ei tarvitse ostaa tai asentaa mitään ylimääräisiä komponentteja. ULTIMATE Soft Top tarjoaa erilaisia tyyliyhdistelmiä auton täydellisestä peittämisestä aina täysin avoimeen tilaan asti. Uusi täysin vedenpitävä denim-kangas takaa maksimaalisen säänkestävyyden ja joustavuuden. Laadukkaan denim-materiaalin ansiosta voit taittaa sen niin monta kertaa kuin haluat, ja se vie hyvin vähän tilaa tavaratilassa. Jos sinulla on jo Suntopin Soft Top, voit ostaa vain CARGO-ikkunat ilman kattoa, ovien kehyksiä ja tarvikkeita.

Erittely

  • Väri: Black
  • Materiaali: Denim

Sovellukset

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Voit myös pitää seuraavasta:

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja